Followers

Sunday, May 29, 2011

China DAP Perlukan Sangat-sangat Penganut Islam Macam Ustaz Azli Musa


Islam politik yang dibawa dan jadi pegangan Parti Melayu Pas adalah bahan katalis kepada pencapaian hasrat Parti Racist China DAP untuk melemahkan umat Islam di negara ini.

Selain dari Nik Aziz, Nizar Jamaludin, terdapat seorang lagi haiwan politik peliharaan China DAP  yang ditugaskan menghancurkan keindahan, kesyumulan dan kesucian agama Islam.

Mereka ini akan lakukan apa sahaja mengikut nafsu dan emosi yang meluap-luap. Azli Musa musa pernah mengetuai laungan "Mahathir khinzir...Mahathir khinzir..." dalam satu majlis ceramah di Kuala Kangsar. Laungan itu diikuti dengan jeritan "Takbiiirrr..."

Dan mereka merasakan itu Islam.

baca seterusnya dari blog sahabat Sejarah Melayu


PANAS ! Ostat Nor Azli Musa PAS sudah jadi orang fasik - kata Mufti Perak


Selepas panas isu Ostat totok PAS Nor Azli Musa yang gelarkan Mufti Perak sebagai Haramsani  kerana makan duit haram yang disebarkan secara meluas di You Tube , Tok Mufti Perak telah memberi komen beliau dan menyifatkan tingkah laku ostat PAS ini serupa orang FASIK ! Orang Fasik ini kalau cakap semuanya bohong dan sukar untuk kita percayai .

Memang elok pun gelaran orang fasik diberikan kepada Ostat PAS ini kerana mulut dia mencaci orang lain memang cukup memalukan .

 Kalau dia cakap Harussani sebagai Haramsani ,  beliau pulak sebenarnya  adalah Haramjadah ! Dasar pencacai DAP !

IPOH 28 Mei - Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria (gambar) menyifatkan tingkah laku yang ditunjukkan oleh bekas Ketua Dewan Pemuda Pas Perak, Nor Azli Musa menyerupai orang fasik kerana setiap kata-katanya sukar untuk dipercayai.

Katanya, orang seperti itu tidak wajar dipercayai kerana perbuatan memburukkan orang lain jelas bertentangan dengan ajaran Islam.

"Saya nak tanya dia, semasa dia bekerja makan gaji dulu, dari mana sumber duit gaji yang diterimanya?

"Semasa zaman Rasulullah dahulu pun, duit yang dibayar gaji juga diperoleh daripada cukai arak dan judi, semua itu tidak pernah dipertikaikan," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Harussani berkata demikian sebagai mengulas kebiadapan Nor Azli yang sanggup menggelarnya sebagai 'Haramsani' kerana menerima wang yang didakwa daripada sumber haram.

Dalam satu ceramah beliau yang dimuat naik di laman web Youtube, Nor Azli memberikan gelaran itu kerana mendakwa Harussani tidak menegur kerajaan negeri yang membayar gaji kakitangan awam dengan duit haram.

Harussani berkata, tidak salah menggunakan duit tersebut kerana perkara seperti itu tidak pernah dipertikaikan pada zaman pemerintahan Islam dahulu lagi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...